Forum  Strona Główna
GRZYBY.net
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nie ma jak, pyszna, prosta, i pospolita, czubajka kania

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> przepisy kulinarne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zoledz75




Dołączył: 28 Wrz 2008
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Lubin woj.Dolnośląskie

PostWysłany: Nie 19:04, 28 Wrz 2008    Temat postu: Nie ma jak, pyszna, prosta, i pospolita, czubajka kania

Kapelusze najlepiej te młodsze wierzch, oczyszczamy z brązowego nalotu, roztrzepujemy jajka, obmaczamy kapelusze z obu stron,następnie obtaczamy w bułce tartej i kładziemy na rozgrzany olej smażąc na złocisty kolor z obu stron:) ci co próbowali to wiedzą, ci co nie, to polecam z zapiekanymi ziemniaczkami, pace lizać

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> przepisy kulinarne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin